Лазерно рязане и лазерно гравиране

Дърводелец.БГ представя лазерно рязане и лазерно гравиране на всякакви видове материали, без метал с модерна цифрова апаратура

 

Лазерно рязане и гравиране

Установката ни за лазерно рязане и лазерно гравиране е от най-висок клас с две лазерни глави за по-висока производителност на работа, което предполага кратки срокове и спазени очаквания за качество. Машината, с която разполагаме, има капацитет от 1кв.м. с работно поле 1,20см на 0,80см, което я прави изключително гъвкава дори за най-претенциозните изисквания на клиента. Възможностите ни са за рязане на всички видове порести, непорести, акрилни и акрилни с металическо покритие материали, както и кожа, дървен фурнир, шперплат, картон и мукава. Изработка и заготовки на фирмени печати.

 

 

Гравираните върху дърво и шперплат изделия се съчетават прекрасно с нашите байцове, масла и вакси, произведени в Троянския балкан. Също така могат да бъдат изготвени рамки и всякакви изделия от дърво в нашата работилница за Дърводелски услуги и Мебели по поръчка. Разгледайте по-долу албума за лазерно рязани и гравирани детайли, а за дърводелски изделия разгледайте нашата Галерия.

 
 
 

 

 

 

 

 

Извършваме всички видове дърводелски услуги в цялата страна, като работилницата ни се намира в близост до гр. Варна.

Ако желаете да получавате информация за нови продукти и промоции, запишете се за нашия Бюлетин.

Ако желаете да разгледате вече изработени продукти, посетете нашата Галерия.

 

Свържете се с нас на 0897 644 802

Изпратете ни запитване или скица на Viber или по e-mail:

(+359)897644802  sales@artstudio.bg

 

Един проект на АртСтудио.БГ

Translate »