Лазерно рязане и лазерно гравиране

Дърводелец.БГ представя лазерно рязане и лазерно гравиране на всякакви видове материали , без метал с модерна цифрова апаратура.

 

Лазерно рязане и гравиране

Установката ни за лазерно рязане и лазерно гравиране е от най-висок клас с две лазерни глави за по висока производителност на работа, което предполага кратки срокове и спазени очаквания за качество. Машината с която разполагаме има капацитет от 1кв.м. с работно поле 1,20см на 0,80см, което я прави изключително гъвкава дори за най-претенциозните изисквания на клиента. Възможностите ни са за рязане на всички видове порести, не-порести, акрилни и акрилни с металическо покритие материали, както и кожа, дървен фурнир, шперплат, картон и мукава. Изработка и заготовки на фирмени печати!

 

 

Гравираните върху дърво и шперплат изделия се съчетават прекрасно с нашите байцове, масла и вакси, произведени в Троянския балкан. Също така могат да бъдат изготвени рамки и всякакви изделия от дърво в нашата работилница за Дърводелски услуги и Мебели по поръчка. Разгледайте по-долу албума за лазерно рязани и гравирани детайли, а за дърводелски изделия разгледайте нашата Галерия.

 
 
Концепцията на колектива ни е да предложим максимална гъвкавост в работата, като графика ни се планира внимателно за да съчетаем всички поставени срокове и да изпълним поръчките си навреме. Професионализма на нашия персонал и специализирания софтуер, който използваме са тайното ни оръжие, с което ще Ви спечелим. Зад гърба си имаме много реализирани проекти и много доволни клиенти. Направете първата крачка като се свържете с нас по е-мейл или телефон за да обсъдим заедно възможностите за реализация на Вашите идеи!

 

 

 

 

 

Извършваме всички видове дърводелски услуги в цялата страна като работилницата ни се намира в близост до гр. Варна.

Ако желаете да получавате информация за нови продукти и промоции запишете се за нашият Бюлетин.

Обадете се сега, за да ни разкажете какви са Вашите идеи и желания за бъдеща съвместна работа.

Ако желаете да разгледате вече изработени продукти, посетете нашата Галерия.

За повече информация относно продуктите с които работим разгледайте нашите страници за байцовефиниши и матраци.

За да разберете повече за нас посетете страниците ни за дърводелски услуги и мебели по поръчка.

 

 

Свържете се с нас на 0876 999 779 изпратете ни запитване или скица на Viber или по e-mail:

(+359)876999779  gm@artstudio.bg

Един проект на АртСтудио.БГ

Translate »