Мебели по поръчка

Мебели по поръчка

ВАШИТЕ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

В наши дни е трудно да намерим правилния партньор за реализиране на съкровена мечта. Ние в Дърводелец.БГ ценим особено клиентите си и обръщаме специално внимание на всички техни нужди. Техническите и естетически познания, които имаме, ще ни бъдат от особена полза при създаването на Вашия мечтан проект. От първоначалните идеи до създаването на дигитален дизайн и реализиране на физическия продукт можете да разчитате на нас! Нашите ценности са свързани с постоянно подобряване на уменията, реда и производителността в работилницата, за да доставим качествените мебели по поръчка, които заслужавате в кратки срокове! Лепилата ни са с най-висок клас водоустойчивост, на водна основа и са безопасни за Вашето здраве. Подбираме материалите за всеки проект с внимание, за да гарантираме изделия, на които ще се радвате Вие и дори Вашите внуци. Работата с композитни материали, с ниско съдържание на формалдехид гарантира изделия, които няма да нанесат негативен отпечатък. Във връзка с това, Ви съветваме да изберете Дърводелец.БГ като партньор за изграждане на новата визия за Вашият дом, както и изработката на Вашите мебели по поръчка.

 

ДА НАПРАВИМ ПЪРВАТА КРАЧКА

Първото нещо, което трябва да направите, е да нахвърляте груба скица на желания продукт. Обадете ни се или я изпратете по е-мейл или Viber. По този начин можете да разберете повече за нашите срокове и цени за изработка при поръчка на мебели,  да се запознаете с нашите възможности и да обсъдим заедно възможни корекции и идеи за реализация. Ако нямате определени желания, ни се обадете и заедно ще създадем Вашето ново бижу. Нашата цел е да създадем продукт за Вас, който изглежда сякаш принадлежи на мястото, на което е поставен. Изберете Дърводелец.БГ за вашите мебели по поръчка, защото работим с най-високо качество материали, повече информация за тях можете да намерите тук. 

 

 

ВАШИТЕ ИДЕИ СА НАШАТА МИСИЯ

Изработваме мебели по поръчка за цялата страна, от масив и композитни материали (ПДЧ, МДФ), всякакъв вид мебели от масив: кухни, спални, легла, мека мебел, библиотеки, холни секции, гардероби, трапезарни маси и всички видове изделия от дърво. Изработваме също така дървени къщи, беседки и навеси, както и градински мебели. Изработваме и тапицираме фотьойли, кухненски ъгли, дивани и др.  Разгледайте нашата галерия тук. Можете да се свържете с нас и ако имате изцяло нова идея или концепция. Винаги сме отворени към нови неща и не се страхуваме да експериментираме. Голяма част от нещата, които правим, са уникални, което е още една причина да ни се доверите!

 

 

 

 

 

 Производственият цех се намира в гр. Панагюрище. Извършваме всички видове дърводелски услуги в цялата страна.

Ако желаете да получавате информация за нови продукти и промоции, запишете се за нашия Бюлетин.

Поради голямото натоварване на работилницата,  запитвания се приемат само по е-мейл.

Обяснете ни от какво се нуждаете и прикрепете скица и/или снимки.

ЗАПИТВАНИЯ ПО ТЕЛЕФОН НЕ СЕ ПРИЕМАТ НА ТОЗИ ЕТАП

Изпратете ни подробно запитване и/или скица по e-mail:

sales@artstudio.bg

Ще отговорим до 10 работни дни.

 

Един проект на АртСтудио.БГ

Translate »