Мебели по поръчка

 

Мебели по поръчка

ВАШИТЕ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА В ГР.ВАРНА

В наши дни е трудно да намерим правилния партньор за реализиране на съкровена мечта. Ние в Дърводелец.БГ ценим особено клиентите си и обръщаме специално внимание на всички техни нужди. Техническите и естетически познания, които имаме, ще ни бъдат от особена полза при създаването на Вашия мечтан проект. От първоначалните идеи до създаването на дигитален дизайн и реализиране на физическия продукт можете да разчитате на нас! Нашите ценности са свързани с постоянно подобряване на уменията, реда и производителността в работилницата, за да доставим качествените мебели по поръчка, които заслужавате в кратки срокове! Лепилата ни са с най-висок клас водоустойчивост, на водна основа и са безопасни за Вашето здраве. Подбираме материалите за всеки проект с внимание, за да гарантираме изделия, на които ще се радвате Вие и дори Вашите внуци. Работата с композитни материали, с ниско съдържание на формалдехид гарантира изделия, които няма да нанесат негативен отпечатък. Във връзка с това, Ви съветваме да изберете Дърводелец.БГ като партньор за изграждане на новата визия за Вашият дом, както и изработката на Вашите мебели по поръчка.

 

ДА НАПРАВИМ ПЪРВАТА КРАЧКА

Кухня по поръчка

Първото нещо, което трябва да направите, е да нахвърляте груба скица на желания продукт. Обадете ни се или я изпратете по е-мейл или Viber. По този начин можете да разберете повече за нашите срокове и цени за изработка при поръчка на мебели,  да се запознаете с нашите възможности и да обсъдим заедно възможни корекции и идеи за реализация. Ако нямате определени желания, ни се обадете и заедно ще създадем Вашето ново бижу. Нашата цел е да създадем продукт за Вас, който изглежда сякаш принадлежи на мястото, на което е поставен. Изберете Дърводелец.БГ за вашите мебели по поръчка, защото работим с най-високо качество материали, повече информация за тях можете да намерите тук. При импрегнацията на изделията от масив, които предлагаме, се включва байц с цвят по ваш избор от картелините на Craftsman, както и многослойно нанасяне на варено ленено масло. Вследствие на добрата маслена импрегнация се получава един продукт, който ще поема по-малко влага през сезоните и ще издържи изпитанието на времето. За допълнителна защита в края на процеса втриваме вакси, в зависимост от приложението, за външна употреба и употреба на влажни места (като кухни, бани, мокри помещения) използваме вакси с наличие на гъша мас, която влиза в порите на дървото и сваля хигроскопичността му до минимум.  Имайте предвид, че тези вакси ще бъдат предоставени към всеки проект безплатно ведно с инструкции за нанасяне (процеса е изключително лесен и приятен), поради нуждата ежегодно да се освежават (не вреди и да е по често) така мебелите Ви ще задържат по малко прах и ще се почистват по лесно. Също така можем да Ви предложим допълнително услуга по освежаване на изделията от масив, ако ни потърсите.  Тази процедура се налага много по-рядко за мебели, които не са подложени на директни източници на влага (веднъж на 10 години.)

 

Дизайн на кухненски модул

ВАШИТЕ ИДЕИ СА НАШАТА МИСИЯ

Изработваме мебели по поръчка за гр. Варна и цялата страна, от масив и композитни материали (ПДЧ, МДФ), всякакъв вид мебели от масив: кухни, спални, легла, скринове, бюра, мека мебел, рафтове, библиотеки, холни секции, гардероби, трапезарни маси, столове и всички видове изделия от дърво. Изработваме също така дървени къщи, беседки и навеси, както и градински мебели. Произвеждаме паркет и дюшеме от масив по ваши размери. Реставрираме и правим репродукция, ремонт и реновиране на стари мебели. Тапицираме и претапицираме фотьойли, кухненски ъгли, табуретки, дивани, офис столове, матраци и др.  Монтираме и демонтираме сглобяеми мебели. Разгледайте нашата галерия тук. Можете да се свържете с нас и ако имате изцяло нова идея или концепция. Винаги сме отворени към нови неща и не се страхуваме да експериментираме. Голяма част от нещата, които правим, са уникални, което е още една причина да ни се доверите!

 

 

 

Извършваме всички видове дърводелски услуги в цялата страна като работилницата ни се намира в близост до гр. Варна.

Ако желаете да получавате информация за нови продукти и промоции запишете се за нашият Бюлетин.

Обадете се сега, за да ни разкажете какви са Вашите идеи и желания за бъдеща съвместна работа.

Поради голямото натоварване на работилницата може да не отговорим веднага на Вашето обаждане, в такива случаи е по удачно да оставите съобщение по Вайбър или мейл.

Свържете се с нас на 0876 999 779 изпратете ни запитване или скица на Viber или по e-mail:

(+359)876999779  gm@artstudio.bg

 

Един проект на АртСтудио.БГ

Translate »